Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Rólunk, s a temetésszolgáltatásról

Szövetkezetünk a honlapján megjelentetett információkkal szeretne segítséget nyújtani a gyászoló hozzátartozóknak ahhoz, hogy a családot ért halálesettel, temetéssel kapcsolatos teendőiket a lehető legkevesebb – temetés kapcsán érintett – szervezet és  hatóság személyes felkeresésével tudják elvégezni.
Megkíséreljük teljes részletességgel ismertetni mindazokat a fontos  körülményeket, és temetésszolgáltatási formákat, amellyel az elhunythoz  méltó, igényeiknek legjobban megfelelő szertartás kiválasztásával tehetnek eleget kegyeleti érzéseik, érzelmeik diktálta kötelezettségeiknek.

Halálozás  esetén  nap  mint  nap találkozhatunk a lakosság  körében a tanácstalansággal. Bonyolultnak tűnik mit kell tenni, hová kell fordulni, kiket kell felkeresni a temetéssel összefüggő ügyintézés során. Egy haláleset kapcsán valóban sokirányú intézkedés és utánjárás  merülhet  fel attól  függően, hogy hol és milyen körülmények között következett be az esemény. A Halottvizsgálati  Bizonyítvány átvétele kapcsán az egészségügyi intézmény, anyakönyvi  kivonatok ügyében az  önkormányzat, esetleg temetési engedély ügyében a rendőrség, a  szertartás ügyében a búcsúztató, a temetés megrendelés ügyében  a temetésszolgáltató, koszorúk, sírcsokrok ügyében a virágos, sírköves szolgáltatások tekintetében a sírkő  üzem,  fotó – videó készítés  ügyében a fotós, mindegyike  felkeresendő.

Egyeken,  a Fő utca 3/a. szám alatt korszerűen  kialakított, bensőséges hangulatot nyújtó Temetésfelvételi irodánkban munkatársaink segítőkész, figyelmes és körültekintő  ügyintézésével  mindezen terheket szeretnénk levenni az Önök válláról, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb utánajárással tehessenek eleget a  haláleset kapcsán jelentkező kötelezettségeiknek.

Temetésfelvételi irodánkban a  temetéssel  összefüggő  teljes körű  ügyintézést  elvégezzük. 2019.február 17-től a temetőn  belüli  szolgáltatásokat az önkormányzattal kötött kegyeleti közszolgáltatási szerződésnek megfelelően kizárólag munkatársaink végezhetik,  így  a  megrendelőink  érdekeit  teljes mértékben  tudjuk  képviselni.

Honlapunkon ne keressen olcsó reklámnak és marketing fogásnak is minősíthető ajánlatokat. Egyes szolgáltatók hamis és félinformációkkal azzal próbálják magukhoz csábítani a temetkezési szolgáltatást haláleset miatt igénybe venni kényszerülő, az őket ért trauma miatt rossz lelkiállapotba kerülő hozzátartozókat, hogy már 80-90 ezer forinttól ajánlanak koporsós temetést, 50-60 ezer forinttól hamvasztásos temetést, s 90-100 ezer forinttól hamuszórásos temetést. Mi ezt nem tesszük meg, mert ez félrevezető reklám, hisz aki már temettetett ravatalozással az Egyeki Köztemetőben, tudja, hogy hamvasztásos temetés nem rendelhető 200-220 ezer Ft, koporsós temetés 300-320 ezer forint alatt. Aki azonban még nem temettetett, azt félre lehet vezetni. Egyes szolgáltatók a hamis információkat arra használják fel, hogy kiváltságos helyzetükkel hivalkodjanak, miközben a valóságban a temetőüzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásokat kizárólag a Szövetkezetünk munkatársai végezhetik. Az is előfordul, hogy ezek a temetésszolgáltatók rendkívüli kedvezményes árakat és megoldásokat kínálnak, noha a minden temettetőt majdhogynem egyformán terhelő jelenleg érvényes rendeletben foglalt díjak mindenkire érvényesek. Mindezekért azt tanácsoljuk a temettetőknek, hogy – ha már nem is tudják elkerülni a mindenféle félinformációkkal teli ajánlkozásokat, – mielőtt bármelyik temetésszolgáltató felé elkötelezik magukat, keressenek fel több temetésszolgáltató szervezetet, s a saját temetési esetükre kérjenek konkrét ajánlatot. Ezt követően az ajánlatkérés során tapasztalt szolgáltatói hozzáállást, körülményeket és természetesen a kapott árajánlatban foglaltakat mérlegelve döntsenek arról, kinek a szolgáltatását kívánják igénybe venni!

Bízunk abban, hogy menüpontjaink megtekintésével megtalálják az  igényeiknek legmegfelelőbb megoldást, s megrendelésükkel szövetkezetünket tisztelik meg. Cégünk temetkezési kellék választékával, és azok áraival,  a nyújtott szolgáltatásaink díjával arra törekszik, hogy minden megrendelő igényét kielégítse.

Amennyiben maradnának kérdések, információ igényükkel kapcsolatban bizalommal  forduljanak munkatársainkhoz az alábbi telefonszámok valamelyikén:

Iroda:  06 – 70 – 513 – 0865
Hétfő: 9-12 – 13-16 óráig
Kedd: 9-12 – 13-16 óráig
Szerda: 9-12 – 13-16 óráig
Csütörtök:  9-12 – 13-16 óráig
Péntek: 9 – 13 óráig
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Telefonos egyeztetés esetén a megrendelő igényének megfelelően ettől eltérő időpontban is állunk rendelkezésükre.

Halott szállítási ügyelet:
06 – 70 – 513 – 0863
Minden nap:  0 – 24 óráig