Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Tiszta vizet a pohárba: komplett temetés 50.000 Ft-ból?

Honlapunkon ne keressen félrevezető marketing ajánlatokat. Egyes szolgáltatók téves és fél információkkal azzal próbálják magukhoz csábítani a trauma miatt rossz lelkiállapotba kerülő hozzátartozókat, hogy már 80-90 ezer forinttól ajánlanak koporsós temetést, 50-60 ezer forinttól hamvasztásos temetést, s 90-100 ezer forinttól hamuszórásos temetést. Mi ezt nem tesszük meg, mert ez félrevezető reklám, a teljes végösszeg nem ennyi, ez csak egy része annak. Aki már temettetett ravatalozással az Egyeki Köztemetőben, tudja, hogy hamvasztásos temetés nem rendelhető 200–220 ezer Ft, koporsós temetés 300-320 ezer forint alatt. Bővebben rólunk és az elveinkről.

Tekintettel arra, hogy Szövetkezetünk elsődlegesen az egyeki Köztemetőben elvégzendő temetésekkel összefüggésben nyújt szolgáltatást és biztosítja az üzemeltetést, így árainkat az egyeki Köztemetőben alkalmazandó  szolgáltatási árakkal egészítettük ki. Amennyiben más települések temetőit érintő szolgáltatási igény merül fel irányunkban, úgy egyedi árinformációk beszerzésével tudunk segítséget nyújtani   megrendelőinknek.

Egyeken a temetés költségei több csoportba osztva jelenhetnek meg, attól függően, hogy ki hol rendeli meg elhunytja temetését, illetve az azzal összefüggő szolgáltatásokat.

Az egyeki Köztemetőt az önkormányzattal kötött kegyeleti közszolgáltatási szerződés alapján a Kétöklű Mezőgazdasági és Szolgáltató Szociális Szövetkezet üzemelteti, s a jelenleg érvényes helyi önkormányzati temetőrendelet kizárólagos  jogot biztosított a Szövetkezet számára a Köztemetőn belüli szolgáltatások ellátására.

Ebből eredően a temetési költségek egy igen jelentős hányada – függetlenül attól, hogy a hozzátartozó kinél rendeli meg elhunytja eltemetését, – kötelezően megfizetendő temetőn belüli  szolgáltatási díjakból  tevődik  össze.

A temetési díjaknak további elemei a szövetkezetünk által végzett egyéb saját szolgáltatási díjak, és biztosított temetkezési áruféleségek díjai, melyet a csatolt táblázatok tartalmaznak.

Ugyancsak temetési költségelemek a  szertartásvezetők díjai, az egyéb kiegészítő szolgáltatások, pl. gyászjelentés, köszönetnyilvánítás stb.

Mellékleteink  tartalmazzák: (kattintson!)

 

A temetkezési szolgáltatások és termékek árai bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak.